Gezinshuis DrieLuik

Welkom bij Gezinshuis DrieLuik

Welkom op de website Gezinshuis DrieLuik, een kleinschalig en onafhankelijk gezinshuis voor jongeren vanaf 10 jaar. Wanneer kinderen niet meer thuis kunnen wonen, bieden wij ze een veilige woonsituatie. Bij ons mogen kinderen zich weer ontwikkelen. Vanuit hun eigen persoonlijkheid, met hun eigen kwaliteiten, en vooral ook op hun eigen tempo.

Ons gezinshuis ligt in Eefde, zo’n vijf kilometer van Zutphen. Het is een woonboerderij met veel dieren en met volop ruimte op het erf. Het gezinshuis staat onder leiding van Marion en Leo, zelf ouders van vijf kinderen (en inmiddels grootouders van drie kleinkinderen). 

Als vaste opvoeders van Gezinshuis DrieLuik bieden wij kinderen professionele begeleiding bij het opgroeien. Zo hebben ze de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om samen te leven in een veilige gezinssituatie. Een omgeving waar rust, reinheid en regelmaat de basis zijn.

Op deze website stellen we ons graag aan je voor. We leggen uit wat een gezinshuis precies is en wat onze werkwijze is. En heb je na het lezen van deze teksten nog vragen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer.

Marion en Leo

Professionele opvoeders en initiatiefnemers Gezinshuis DrieLuik

Contact

LOCATIE

Nachtegaalstraat 37,
7211GM Eefde